Byggebranchens svar på Tinder | Resultater for 2018 | Nyt medlem
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn Byggeri

It's a...BRONZE!

It's a...BRONZE!

MiljøForum Fyn Byggeri har opnået et bronze-certifikat i ECEI (European Cluster Excellence Initiative), som er EU’s fælles initiativ for at styrke og kvalitetssikre klynger i Europa. Efter et forløb, hvor klyngens medlemskreds, aktiviteter, resultater og sekretariat er blevet grundigt gransket, er det i første hug lykkes byggeklyngen at bestå certifikat-forløbet med glans og tilegne sig det gyldenbrune og internationalt anerkendte kvalitetsstempel.
 
It's a...BRONZE!
 

Automation Lab fik hjælp til at løfte kompetencerne

Automation Lab fik hjælp til at løfte kompetencerne

Vækstrettet Kompetenceudvikling så dagens lys i maj 2018 med det formål at hjælpe SMV’er til at realisere deres vækstpotentiale via kompetenceudvikling af eksisterende arbejdskraft. Automation Lab er en af de første virksomheder, der har gennemført et af de skræddersyede opkvalificeringsforløb, og de planlægger at deltage i flere.
 
Automation Lab fik hjælp til at løfte kompetencerne
 

Forstærkning af byggetruppen

Forstærkning af byggetruppen

Vores team er vokset med endnu en kompetent og erfaren profil. Vi byder velkommen til vores nyeste forretningsudvikler, Kristian Bork, der skal udvikle projekter og business cases med fokus på byggematerialer og bygningsautomation. I samarbejde med vores medlemmer skal han bidrage til at skabe vækst og forbedre konkurrenceevnen i de virksomheder, der leverer til byggeerhvervet.

Forstærkning af byggetruppen
 
Arrangementer
 

Årsmøde

Tirsdag den 4. juni kl.15.30 — 19.00
Restaurant Skovkanten, Odensevej 92, 5260 Odense S
Dagen vil bl.a. byde på en præsentation af vores nye medlemmer, som vil fortælle om deres arbejde med bæredygtigt og/eller digitalt byggeri. Der vil være rig mulighed for at hente inspiration om digitalisering i byggebranchen, høre mere om nye muligheder for tilskud og få hjælp til skræddersyet kompetenceudvikling i vores nye projekt, Vækstrettet Kompetenceudvikling. Vores forretningschef, Christina Melvang, vil også sætte et par ord på udviklingen af den fynske byggeklynge, og hvordan du får del i det voksende marked for løsninger til det bæredygtige byggeri. Mødet vil også byde på nyt fra vores Advisory Board, og du kan være med til at sætte det nye hold for de næste to år.
Tilmelding til årsmøde
 

Frameld dig nyhedsbrev