MiljøForum Fyn matcher exodraft med Kverneland Group
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
MiljøForum Fyn smeder exodraft sammen med Kverneland Group

MiljøForum Fyn smeder exodraft sammen med Kverneland Group

MiljøForum Fyns indgående kendskab til fynske virksomheder og evner som matchmaker var dét, der skulle til for at bane vej for en ny kunde for virksomheden exodraft i Odense.

Læs mere om det perfekte grønne match.

Lån en hjerne fra SDU

Lån en hjerne fra SDU

Gennem MiljøForum Fyn kan du få et tættere samarbejde med forskere og studerende fra Syddansk Universitet (SDU). De kan hjælpe med at skabe din virksomheds næste skridt i miljøarbejdet. Målet er at forskere og studerende involveres direkte i projekter, som kan hjælpe din virksomhed på vej mod en mere bæredygtig forretning. 
Velkommen til ICM

Velkommen til ICM A/S

Danmarks største uafhængige leverandør af arbejdsmiljø- og sikkerhedsudstyr, ICM, er blevet en del af MiljøForum Fyns netværk. De kan glæde sig til at få ny viden, flere forretningsmuligheder og udveksle erfaringer med andre engagerede medlemsvirksomheder. Vi glæder os til samarbejdet.
LinkedIn

Ses vi på LinkedIn?

Følg MiljøForum Fyn på LinkedIn og bliv løbende opdateret med nyheder og arrangementer inden for miljø og Cirkulær Økonomi.

 
Arrangementer

CHESS kemikaliestyring – brugermøde

Forskerparken, Konferencen, Forskerparken 10, 5230 Odense M
I samarbejde med Bureau Veritas holder vi et brugermøde for medlemmer af MiljøForum Fyn, der anvender CHESS. Der vil være fokus på ønsker og spørgsmål fra brugerne af systemet, tips og tricks og en status på brugernes arbejde med CHESS. Arbejdstilsynet vil give en orientering om arbejdet med nye retningslinjer for arbejdspladsbrugsanvisninger og fortælle om virksomhedernes rettigheder og pligter ift. REACH. Mødet er for medlemmer af MiljøForum Fyn, som bruger CHESS eller ønsker at komme i gang med systemet. Læs mere her.

ISO14001 Erfa-møde hos DAMPA ApS

Tirsdag den 27. november 2018 kl. 08.30-14.30
DAMPA ApS, Højeløkkevej 4a, Tommerup 5690
Bæredygtighed er blevet et salgsparameter i mange brancher, men hvordan vil de ændrede markedskrav påvirke det daglige miljøarbejde? Mødet sætter fokus på de mange facetter af arbejdet med ISO14001 og overvejelser om miljøvaredeklarationer (EPD) i en branche, hvor dokumenteret bæredygtighed nogle gange er et krav. Læs mere her.
Frameld dig nyhedsbrev