Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Nyt projekt skal fremme digitalisering i byggebranchen

Nyt projekt skal fremme digitalisering i byggebranchen

I MiljøForum Fyn – Bæredygtigt Byggeri er der ikke tid til at hvile på laurbærrene. Underskriften på medlemsaftalen mellem softwarevirksomheden Ajour System A/S og MiljøForum Fyn har knap nået at forgrene sig på papiret før de to i samarbejde med Syddanske Universitet er blevet partnere i et nyt projekt til 900.000 kr.
 
 
FAB indgår samarbejdsaftale med MiljøForum Fyn

MiljøForum Fyn indgår endnu en samarbejdsaftale med FAB om bæredygtig renovering

Renoveringen af Korsløkken i den sydøstlige del af Odense, der skal give boligområdet en gennemgribende makeover er langt fra overstået. Penslen skal nu svinges over Korsløkkeparkens Afdeling 35, der består af en bygning med 154 boliger, som efter renoveringen vil tælle 144 boliger. Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB), som har sat renoveringsprojektet i gang, har endnu en gang valgt at indgå en samarbejdsaftale med MiljøForum Fyn om at ombygge boligerne med særlige hensyn til miljøet. 
 
 
Velkommen til 2 nye medlemmer

Velkommen til tre nye medlemmer

To nye virksomheder er blevet en del af MiljøForum Fyns netværk. De kan glæde sig til at få ny viden, flere forretningsmuligheder og udveksle erfaringer med andre engagerede bæredygtigt-byggeri-virksomheder. Velkommen til Alf Jensen A/S og V2C. Vi glæder os til samarbejdet.

Læs mere om Alf Jensen A/S og V2C.
 
Arrangementer

Bæredygtigt byggeri med DGNB

Torsdag den 6. september kl. 10.00-15.00
Yellow Conference Room, Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense M
Kom og hør, hvad bæredygtighedsordningen for byggeri, DGNB, går ud på, og hvordan en stor dansk tegnestue indarbejder bæredygtighed i projekterne. Hans Jørgensen & Søn Entreprenører A/S har netop færdiggjort et større bæredygtighedscertificeret boligprojekt og har fået mange erfaringer med materialevalg, og hvordan det sikres, at der er fokus på bæredygtighed fra start til slut i projektet. Læs mere om arrangementet.

Byggeteknisk temakonference om materialer i det bæredygtige byggeri

Onsdag den 10. oktober kl. 09.30-15.00
Erhvervsakademiet Lillebælt, Seebladsgade 1, Hal C, 5000 Odense C

MiljøForum Fyn holder i samarbejde med Byggeskadefonden vedrørende Byfornyelse, Erhvervsakademiet Lillebælt og InnoBYG en byggeteknisk temakonference om byggematerialer i det bæredygtige byggeri. Dagen vil bl.a. byde på indlæg om fremtidens krav til materialer og ressourceforbrug, hvordan man som materialeproducent kan gøre bæredygtighed til en forretning. I løbet af dagen bliver det også muligt at besøge en række stande, hvor udvalgte materialeproducenter og -leverandører præsenterer deres produkter i en bæredygtig kontekst. Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

Tæt på ny teknologi

Tirsdag den 6. november kl. 13.00-17.00
Cortex Park 26, Campusvej, 5230 Odense, Torvet

I samarbejde med InnoBYG holder MiljøForum Fyn i starten af november eventet ”Tæt på teknologi”. Eventet er bygget op omkring en udstilling, hvor du kan opleve forskellige bud på ny teknologi f.eks. styringsteknologi (drifts- og servicefasen), Virtual Reality, droner, BIM, robotter samt data, og hvordan de anvendes. Dagen vil også byde på inspirationsoplæg, som viser, hvordan forskellige løsninger kan og vil understøtte den teknologiske udvikling i bygge-, anlægs- og installationsbranchen. Læs mere om "Tæt på ny teknologi" og tilmeld dig her.
Frameld dig nyhedsbrev