Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Nyt om Miljøredegørelsen i MiljøForum Fyn

Nyt om Miljøredegørelsen i MiljøForum Fyn

Hidtil har medlemmer i MiljøForum Fyn - Industri forpligtet sig til at dokumentere deres miljøindsats i en miljøredegørelse hvert 2. år. Det ændres nu til et frivilligt tilbud, hvis virksomheden ønsker at modtage et diplom. Læs mere om baggrunden og mulighederne her.
Lån en forsker eller en studerende fra SDU

Lån en forsker eller en studerende fra SDU

Gennem MiljøForum Fyn kan du få et tættere samarbejde med forskere og studerende fra SDU. De kan hjælpe med at skabe jeres næste skridt i miljøarbejdet og gøre jeres virksomhed endnu mere bæredygtig. Interesseret? – Så deltag i workshoppen den 22. august kl. 13-16. Læs mere om workshoppen.
Ny medarbejder i MiljøForum Fyn

Ny medarbejder i MiljøForum Fyn

Vi byder velkommen til Annemette Undén som ny forretningsudvikler i MiljøForum Fyn – Industri. Annemette har en baggrund som ledelseskonsulent, og i løbet af sin karriere har hun beskæftiget sig med forretningsudvikling med speciel fokus på cirkulær økonomi. Vores nyeste teammedlem skal være med til at drive industri-netværket og udvikle nye tilbud med fokus på cirkulær økonomi og bæredygtig forretning. Læs mere.
LinkedIn

Ses vi på LinkedIn?

Følg MiljøForum Fyn på LinkedIn og bliv løbende opdateret med nyheder og arrangementer inden for miljø, CSR, energi og ressourcer.
 
Arrangementer

Workshop om udviklingsbehov og -muligheder

Onsdag den 22. august 2018 kl. 13.00-16.00
Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M
MiljøForum Fyn arrangerer i samarbejde med Det Syddanske EU-kontor og SDU en workshop om virksomhedernes udviklingsbehov og -muligheder. På workshoppen vil du komme i direkte dialog med forskere om mulige udviklingsprojekter – hvad enten det drejer sig om et studenterprojekt eller en stor EU-ansøgning om udviklingsmidler. Forud for workshoppen vil vi sammen med dig afdække jeres udviklingsbehov og bruge den viden til at matche jer med netop de forskere, som kan hjælpe med at finde løsninger. Læs mere her.
Frameld dig nyhedsbrev