Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Bæredygtigt samarbejde bag botilbud i Tankefuld

Bæredygtigt samarbejde bag botilbud i Tankefuld

I Svendborgs bæredygtige bydel, Tankefuld, er en helt ny og energirigtig bygning ved at blive gjort klar til indflytning. Bygningen til 25 mio. kr. skal fungere som et bo- og aflastningstilbud for børn og unge mellem 0-23 år med psykiske og fysiske handicap. Bag projektet står Svendborg Kommune, som meget tidligt i forløbet besluttede, at der skulle lægges vægt på at opføre et bæredygtigt byggeri.
 
 
 
Velkommen til nye medlemmer

Velkommen til to nye medlemmer

To nye virksomheder er blevet en del af MiljøForum Fyns netværk. De kan glæde sig til at få ny viden, flere forretningsmuligheder og udveksle erfaringer med andre engagerede bæredygtigt-byggeri-virksomheder. Velkommen til Ajour System og Hverringe. Vi glæder os til samarbejdet.

Læs mere om Ajour System A/S og Hverringe.

 
Birgitte Munch er vores nye forretningsudvikler

Birgitte Munch er vores nye forretningsudvikler

MiljøForum Fyns stærke team af forretningsudviklere har vokseværk. Birgitte Munch er netop startet som ny forretningsudvikler i MiljøForum Fyn- Byggeri, hvor hun skal vartage opbygningen af en ny indsats indenfor digitalt byggeri. Hun har blandt andet i en årrække været seniorforsker hos Statens Byggeforskningsinstitut og arbejdet med projekter indenfor digitale byggeprocesser, digital produktion og digitale teknologier i facility management.  
 
 
 
Arrangementer

Vejen til bæredygtighedsredegørelser for byggeri #1

MiljøForum Fyn tilbyder en grundig introduktion til den fynske model for inddragelse af miljøhensyn i byggeri. Dokumentationen kan føre til et miljødiplom. Hør bl.a. om erfaringerne med brug af den fynske manual for inddragelse af bæredygtighedshensyn i byggeri. Læs mere.

Bæredygtighedsledelse inkl. ydelsesbeskrivelsen

For at lykkes med projektering, opførelse og drift af bæredygtigt byggeri er det vigtigt at få drøftet grænsefladerne til øvrige parter, få aftalt de forskellige leverancer af dokumenter og koordinere byggeriets interessenter tidligst muligt i planforløbet. Tilmeld dig arrangementet og hør om de muligheder og gevinster som et veltilrettelagt projekteringsforløb kan tilføre. Læs mere.
Frameld dig nyhedsbrev