Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Kemi-regler baner vej for møbelfirma

Kemi-regler baner vej for møbelfirma

Kemikalier er for de fleste virksomheder en del af hverdagen og de produkter og materialer, som de anvender. De kan indgå i alt fra lak, lim til noget så simpelt som en vådserviet. Faktisk har mange virksomheder op til 10 gange så mange kemikalier, som de selv er klar over. Det er en kendsgerning, som MiljøForum Fyns medlem, Four Design, har vendt til sin fordel.
 
 
EFFEKTIV ENERGI fortsat en kæmpe succes

EFFEKTIV ENERGI fortsat en kæmpe succes

Det er slut med at fråse med energien og med at fyre for gråspurvene hos BYGMA i Nyborg. For godt et år siden investerede byggecenteret, med hjælp fra energinetværket EFFEKTIV ENERGI - knap en kvart million kroner i nye og smartere energi-installationer. Her 13 måneder efter er energiforbruget halveret, investeringen har for længst tjent sig ind og besparelsen klinger godt på byggemarkedets bundlinje.
 
 
Sasia Ingvartsen er vores nye klyngekoordinator

Sasia Ingvartsen er vores nye klyngekoordinator

Med 130 medlemsvirksomheder og over 750 deltagere om året til møder og konferencer er der nok at holde styr på i MiljøForum Fyn. Derfor har vi ansat Sasia som klyngekoordinator. Hun skal holde styr på medlemsdatabasen, det praktiske omkring møder og konferencer og bistå med øvrige administrative opgaver.

Læs mere om Sasia.
 
LinkedIn

Ses vi på LinkedIn?

Følg MiljøForum Fyn på LinkedIn og bliv løbende opdateret med nyheder og arrangementer inden for miljø, CSR, energi, ressourcer og bæredygtigt byggeri.
 
Frameld dig nyhedsbrev