Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Markedsdialog om FAB's renovering af Højstrupparken

Markedsdialog om FAB's renovering af Højstrupparken

Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB) og MiljøForum Fyn inviterer til markedsdialog om renovering af Højstrupparken i Odense. Materialeproducenter og entreprenører har frem til den 9. marts mulighed for at komme med input til dele af udbudsmaterialet, og kan derved bringe sig i spil som leverandører til projektet.

FAB har stort fokus på miljørigtigt og bæredygtigt byggeri og ønsker bl.a. at lade en af blokkene i Højstrupparken certificere i henhold til det danske DGNB-system. Dette stiller en række krav til de valgte materialer og løsninger.
 
 
 
Velkommen til nye medlemmer

Velkommen til nye medlemmer

To nye virksomheder er blevet en del af MiljøForum Fyns netværk. De kan glæde sig til at få ny viden, flere forretningsmuligheder og udveksle erfaringer med andre engagerede bæredygtigt-byggeri-virksomheder. Velkommen til Taasinge Elementer og S. Guldfeldt Nielsen A/S. Vi glæder os til samarbejdet.

Se, hvad virksomhederne siger om MiljøForum Fyn og deres nye medlemskab:
 
Slå kløerne ned i kommende ingeniører!

Slå kløerne i kommende ingeniører!

Syddansk Universitet holder hvert år med stor succes messen, Praktik- og Projektdag, hvor store og små virksomheder kan møde ingeniørstuderende, der søger en praktikplads eller ønsker at indgå i et projektsamarbejde. Der deltager op til 700 studerende, og virksomheder, der gerne vil slå kløerne ned i den fremtidige arbejdskraft, som der p.t. er rift om, kan få en stand på selve dagen, som de kan bruge til at indfange den helt rette kandidat. I år finder messen sted den 3. maj og indtil slutningen af marts er det muligt at booke en stand.
 
 
 
Arrangementer

Vi bygger Fyn - Netværksmøde #7

Dansk Byggeri, IDA Fyn, Byg til Vækst og MiljøForum Fyn inviterer virksomheder til endnu et fyraftensmøde, hvor branchen under overskriften ”Vi bygger Fyn” samles for at drøfte både udfordringer, nye muligheder og samarbejder. Mødets omdrejningspunkt bliver LEAN på byggepladsen. Der vil være en masse inspiration at hente fra projektet "Byg til Vækst LEAN", som ved at gøre brug af LEAN-processer har opnået mindre tidssplid, færre og fejl og bedre samarbejde på bl.a. ODEON-byggeriet i Odense. Se programmet og listen af oplægsholdere her.

Temamøde om bæredygtige byområder

I samarbejde med Green Building Council Denmark sætter MiljøForum Fyn torsdag den 5. april fokus på værdien af at indtænke bæredygtighed i alle aspekter af et byudviklingsområde.
Læs mere om temamødet og tilmeld dig her.

#4 Forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri

MiljøForum Fyn og InnoBYG tilbyder virksomheder i Region Syddanmark at deltage i et forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri. På netværksmødet, som er det fjerde i rækken, vil der være fokus på forretningsudvikling og produktudvikling med afsæt i EPD/LCA. Derudover bliver der mulighed for at drøfte ønsker til netværkets fremtidige aktiviteter. Du er velkommen til at deltage, selvom du ikke har deltaget i de foregående møder. Læs mere om netværket og tilmeld dig her. 

Vejen til bæredygtighedsredegørelser for byggeri #1

MiljøForum Fyn tilbyder en grundig introduktion til den fynske model for inddragelse af miljøhensyn i byggeri. Dokumentationen kan føre til et miljødiplom. Læs mere om mødet her.
Frameld dig nyhedsbrev