Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Ny manual til miljøredegørelser

Ny manual til miljøredegørelser for byggeri

Klubbestyrelsen for Bæredygtigt Byggeri har peppet manualen for miljøredegørelser op. Det betyder, at den nu udelukkende fokuserer på, hvad en miljøredegørelse som minimum skal indeholde, og hvad der skal dokumenteres. Manualen giver derved på en enkel måde overblik over de dokumentationskrav, som skal opfyldes for, at de enkelte medlemmer i et byggeprojekt kan modtage et miljødiplom for deres indsats.
 
 
 
MiljøForum Fyn indgår ny samarbejdsaftale med FAB

MiljøForum Fyn indgår ny samarbejdsaftale med FAB

Højstrupparkens afdeling 51 i Odense, som ejes af boligselskabet FAB, er blandt de bedste eksempler på almennyttige boliger fra efterkrigsårene. Bygningerne og boligerne trænger imidlertid til en renovering, og FAB ønsker så vidt muligt at fremme miljø og bæredygtighed i renoveringsprojektet. Derfor har de indgået en samarbejdsaftale med MiljøForum Fyn om at ombygge boligerne med særlig fokus på miljøhensyn og bæredygtigt byggeri.
 
 
 
Velkommen til nye medlemmer

Velkommen til nye medlemmer

Fire nye virksomheder er blevet en del af MiljøForum Fyns netværk. De kan glæde sig til at få ny viden, flere forretningsmuligheder og udveksle erfaringer med andre engagerede bæredygtigt-byggeri-virksomheder. Vi glæder os til samarbejdet. Velkommen til H. Skjøde Knudsen A/S, INGENIØR'NE, Oluf Jørgensen A/S og HD Ejendomme A/S.
 
Se, hvad virksomhederne siger om MiljøForum Fyn og deres nye medlemskab:
 
Arrangementer

Forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri

MiljøForum Fyn og InnoBYG tilbyder virksomheder i Region Syddanmark at deltage i et forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri. Den 7. december mødes netværket for anden gang, og du er velkommen, selvom du muligvis ikke har deltaget i det første møde. Se programmet og den imponerende liste af oplægsholdere her.

Totaløkonomi i byggerier

På dette seminar kommer du rundt om det økonomiske aspekt i bæredygtigt byggeri:
  • Værdiskabelsen i konkrete byggerier
  • Introduktion til værktøjet LCCbyg
  • Strategi for implementering af LCC principper i din organisation

Oplæggene på seminaret bliver suppleret af praktiske øvelser i tværfaglige grupper.

Miljødiplomer til byggevirksomheder

Benyt muligheden til at netværke med MiljøForum Fyns øvrige medlemmer, herunder nogle af de mange nye medlemsvirksomheder, som er blevet en del af netværket for bæredygtigt byggeri. Se samtidig VandCenter Syds nyeste kontorbygning, når bestyrelsen uddeler miljødiplomer og fortæller om den kommende og nye 2-årig strategi ”Bæredygtighed som løftestang for vækst”.
Frameld dig nyhedsbrev