Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Mogens Lykketoft og FN's 17 verdensmål

Mogens Lykketoft og FN's verdensmål

Torsdag den 30. november kl. 15.30-18 i Odense

FN's bæredygtighedsmål er på vej til at blive rammen for arbejdet med bæredygtighed i både virksomheder, organisationer og regeringer. I samarbejde med Odense Bæredygtighedsråd inviterer MiljøForum Fyn til konference om FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, hvor Mogens Lykketoft er hovedtaler. Gå ikke glip af muligheden for at høre den tidligere formand for FN's generalforsamling uddybe de 17 verdensmål, som blev vedtaget i løbet af hans 1-årig periode på topposten. 
 
Risikostyring og ISO

Risikostyring i forhold til ISO 14001:2015

Torsdag den 16. november 2017 kl. 9-15 hos Geveko Markings

Emnet for mødet i ISO 14001 ERFA-gruppen den 16. november er “Risikostyring i forhold til ISO 14001:2015 og integrerede systemer”. Geveko Markings er vært for mødet, hvor programmet byder på et indblik i: standardens krav til risikostyring, erfaringer, gode råd og tips og eksempler på, hvordan risikovurdering er udført ved virksomheder, der har opgraderet til ISO 14001:2015.
 
Risikostyring og ISO

Miljøseminar modul 2

Torsdag 23. november kl. 8.30-15 i Odense

Hvad er virksomhedens væsentlige miljøforhold? Hvordan får man dem kortlagt og vurderet i et livscyklusperspektiv? Og hvordan laver man en risikovurdering iht. kravene i ISO 14001:2015? Det er spørgsmål, som 20 miljøchefer, QHSE-managers, miljøkoordinatorer og andre, der beskæftiger sig med miljøarbejde, vil få svar på, når de mødes den 23. november til modul 2 af miljøseminaret ved MiljøForum Fyn. Den store interesse fra medlemsvirksomhederne til seminarrækken, som kører over 3 dage i efteråret viser, at miljøledelse i den grad stadig er et højaktuelt emne.
 
Inspiration til miljøredegørelsen

Inspiration til miljøredegørelsen

Onsdag den 29. november kl. 8.30-12 i Odense

Har du brug for inspiration til jeres næste miljørapport? Så deltag i inspirationsmødet den 29. november, hvor vi stiller skarpt på den gode miljøredegørelse, hvordan den kan opbygges og hvilke hjælpeværktøjer, der findes. På mødet får du skabeloner med hjem, som du kan bruge til at lave grundlaget og selve rapporten. Med en miljøredegørelse i hånden kan du som medlemsvirksomhed få et miljødiplom, som er det synlige bevis på, at man som virksomhed arbejder seriøst med miljøforhold, og samtidig tager sit samfundsansvar alvorligt. Næste aflevering af miljøredegørelser er 15. marts 2018.
 
LinkedIn

Ses vi på LinkedIn?

Følg MiljøForum Fyn på LinkedIn og bliv løbende opdateret med nyheder og arrangementer inden for miljø, CSR, energi, ressourcer og bæredygtigt byggeri.
 
Frameld dig nyhedsbrev