Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn

Øg værdien af dine bygninger

Et nyt open-source-værktøj fra Green Building Council Denmark giver dig mulighed for at få et overblik over en bygnings miljøpåvirkninger herunder energiforbrug, driftsomkostninger, indeklima og akustik, tilgængelighed og bygningens fleksibilitet. Værktøjet er også velegnet til at sammenligne flere bygninger, f.eks. en kommunes el. et boligselskabs bygningsportefølje. Resultatet er en troværdig tilstandsrapport, der kan øge værdien ifm. salg og udlejning.
 
Hør de første erfaringer på MiljøForum Fyns arrangement Bæredygtigt byggeri - screening af eksisterende bygninger og digitale processer torsdag den 5. oktober kl. 12.30. 
 

Sundt indeklima går ikke ud over bygningers energieffektivitet

Sunde indendørs miljøer er et vigtigt designmål, der skal gå side om side med en bygnings energieffektivitet, som ellers ofte er eneste fokus ved projektering af nye huse. I det Naturlige Hus, der er under opførelse i Holbæk, følges et fugthåndteringsstrategi, hvor der bruges hygroskopiske materialer og naturlig ventilation med specielle ventilationsvinduer med varmegenvinding.

Hør blandt andet om fordelene ved denne strategi til MiljøForum Fyns arrangement Forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri torsdag den 5. oktober kl. 10. 
 

Tilbud om markedsdialog i byggerier

Markedsdialog er – som navnet antyder – en dialog mellem markedet og dets kunde. I MiljøForum Fyn Byggeri tilbyder vi at arrangere markedsdialog i byggesager, hvor bæredygtighed er på dagsordenen. Som bygherre giver markedsdialogen dig mulighed for at komme i dialog med rådgivere, entreprenører, leverandører og producenter, inden at opgaverne sendes i udbud. Du bestemmer selv det faglige fokus. Læs mere om muligheden for markedsdialog lige her.
 

Velkommen til tre nye medlemmer

''Grøn påvirkning af bygherre og rådgivere er målet''. Direktør Lars Erik Nielsen, Odense Bygningsservice.
”Vi ser en fremtid med mere bæredygtigt byggeri og derfor er det oplagt for BOLII A/S at være en del af MiljøForum Fyn.” Administrerende direktør/medejer Thomas Lindhardt Hansen, Bolii A/S.
”Vi ønsker at skabe rammerne for udviklingen af nye bæredygtige løsninger.” Adm. Direktør Casper
Helbo-Nielsen, Processio. 

 
Arrangementer

Forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri

Torsdag den 5. oktober 2017 kl. 10.00 - 12.00
Vi præsenterer en helt ny portal med materialer til bæredygtigt byggeri og har samtidig kick-off på nyt forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri. Tilmeldingsfrist 2. oktober.

Bæredygtigt byggeri - screening af eksisterende bygninger og digitale processer

Hør hvad DGNB-ordningen for byggeri går ud på, og hvordan et større rådgivende ingeniørfirma indarbejder bæredygtighed i projekterne. Hør også om indeklima-og energivenligt byggeri. Tilmeldingsfrist den 29 september. 
Frameld dig nyhedsbrev