Sport Event Fyn Nyhedsbrev
Se dette nyhedsbrev i en browser
Sport Event Fyn

Events og turisme i succesfuldt samspil: Nu skal endnu flere kinesere til Odense

Antallet af kinesiske turister på Fyn er vokset støt gennem de seneste år, og nu skal et nyt samarbejde mellem Sport Event Fyn, Destination Fyn Klyngen og hele Danmarks badmintonstjerne nummer et, Viktor Axelsen, få endnu flere kinesere til at vælge Odense som deres næste feriedestination. 
 
Den  nykårede verdensmester er nemlig frontfigur i en helt ny kampagne, der skal promovere Fyn på det kinesiske marked. Kampagnen er baseret på en række korte film, der knyttes sammen med hashtagget #HCAndersenHometown. Filmene bliver løbende offentliggjort på det kinesiske mega-medie Sina Weibo i løbet af september og oktober måned, og kampagnen er allerede kommet godt fra start med 440.000 visninger af den første film i serien.
 
Med sin nye titel, store popularitet i Kina og ikke mindst exceptionelt gode kinesiske sprogkundskaber, er der næppe tvivl om, at Viktor bliver en enestående ambassadør for sin hjemegn, og forhåbentlig betyder det, at mange flere kinesere vil lade sig inspirere til at besøge vores lille ø.
Læs mere om det unikke samarbejde og se klip fra kampagnen her.
 

International blåstempling af Fyn for to-hjulet satsning

Den internationale cykelunion UCI har netop udnævnt Fyn som ny Bike Region i forbindelse med afviklingen af VM i landevejsløb i Bergen. Prisen gives til byer eller regioner, der arbejder med særligt klare strategier om at udvikle cyklingen i deres område og ligeledes har evnen til at afvikle store UCI-events. 
På Fyn kommer dette arbejde bl.a. til udtryk gennem kommende events som World Cup i cyklecross 2017 og det efterfølgende VM i cyklecross 2019, begge i Bogense på Nordfyn, og ikke mindst gennem turismeambitionen om at blive Nordeuropas foretrukne cykelferiedestination, Bike Island 2020. Udnævnelsen af Fyn er resultatet af et unikt samarbejde mellem Cyklisternes By, Odense, Destination Fyn Klyngen og Sport Event Fyn. Læs mere her. 

Fyn gør klar til VM-fest

Det fynske værtsskab for ITU Multisport World Championships Festival 2018 nærmer sig med hastige skridt, og derfor drog repræsentanter fra Sport Event Fyn, Sport Event Denmark, Dansk Triatlonforbund og de fynske triatlonklubber i slutningen af august på studietur til Canada. hvor den første udgave nogensinde af ITU Multisport World Championships Festival blev afviklet i Penticton. Udover at få en masse nyttig viden og inspiration med hjem, var anledningen der selvfølgelig også til at fortælle de mange deltagende triatleter om det unikke ved Fyn og næste års officielle hashtag #HighFiveFyn, der hylder vores ø og de 5 verdensmesterskaber, der afholdes under festivalen.
Eventen bliver en af de største sportsbegivenheder på Fyn til dato, og hos Sport Event Fyn glæder vi os til at udfolde festivalen på en måde, der gør brug af hele øens terræn i et omfang, der er unikt for denne type events og bidrager til vores ambition om at gøre Fyn til et internationalt centrum for store oplevelser. 
Læs mere om festivalen, der afholdes i både Middelfart, Svendborg og Odense d. 6.-14. juli 2018. 

International beachvolley indtog historisk torv i Nyborg

Manges øjne var for nylig rettet mod Nyborg, der med 19 vognlæs sand på flotteste vis formåede at forvandle det historiske torv i Nyborg til en beachvolley arena i særklasse. En nytænkende forvandling og brug af byrummet, der ikke tidligere er set på dansk grund, og som dermed blev en helt unik mulighed for at få nyttige erfaringer til brug ved fremtidige events, der trækkes ud af deres oprindelige setup og ind i bynære rammer.

Udover de officielle kampe, hvor flere fynske spillere udmærkede sig positivt, var der også lagt op til beachstemning for byens børn og unge, der kunne boltre sig i sandet under forskellige gratis events og aktiviteter ugen igennem.

Retænk turismen med os!

Sport Event Fyn og Destination Fyn Klyngen deler en fælles ambition om at gøre Fyn, Langeland og Ærø til centrum for internationale oplevelser. Derfor samler vi nu kræfterne og inviterer til en fælles årskonference torsdag den 12. oktober, hvor de nyeste tendenser i fremtidens turismebillede bliver trukket op, og hvor der bliver rig lejlighed til at tænke helt ud af boksen, hvad angår Fyn's strategi for at udnytte de nye muligheder markedet byder og det momentum vi oplever i øjeblikket.
På dagen vil du stifte bekendtskab med en række nytænkende oplægsholdere, heriblandt Henrik Axelsen, manager for Viktor Axelsen og direktør i Axelsen Management samt Kasper Kjempff, Marketing Manager Red Bull Denmark. Fællesnævneren for netop disse to oplægsholdere er foreningen af sport og marketing med turisme for øje. Henrik Axelsen deler ud af erfaringerne med at omsætte sportslig succes til et kommercielt udgangspunkt, mens Kasper Kjempff giver et inspirerende indblik i Red Bulls arbejde med content marketing i et sportsperspektiv.  

Kommende sportevents

Silverrudder: 23/9 - 24/9

Danisa Denmark Open: 17/10 - 22/10

HCA Marathon 2017: 1/10

World Cup i Cyklecross: 19/11

Frameld nyhedsbrev