Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyns årsmøde 2017

Sidste udkald - har du tilmeldt dig årsmødet?

Kære medlem,

Med 90 pladser og 50 tilmeldte er det ved at være sidste chance for at sikre sig en plads til MiljøForum Fyns årsmøde mandag d. 29. maj.

Omdrejningspunktet for mødet er "Cirkulær økonomi - fremtidens forretning". Det handler ikke kun om genbrug og genanvendelse, men om at tænke ressourcer ind i hele værdikæden og udvikle nye forretningsmodeller, som både sparer ressourcer og styrker din virksomheds konkurrenceevne og indtjening.

På mødet vil du høre anbefalingerne fra regeringens Advisory Board om, hvordan vi skaber et mere cirkulært Danmark, få et "crash-kursus" i cirkulær økonomi og konkrete eksempler fra virksomheder, som skaber vækst gennem cirkulær forretning.

Husk også, at MiljøForum Fyn holder generalforsamling for medlemmer umiddelbart inden mødet den 29. maj kl. 12.

Vi håber at se dig den 29. maj!
Tilmeld dig årsmødet 2017
Kasper Guldager Jensen

Ny taler!

Formanden for Carlsberg A/S, Flemming Besenbacher, er desværre blevet forhindret i at deltage i årsmødet. Intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget! Det er nemlig lykkes os at booke Kasper Guldager Jensen, som er direktør for 3XN arkitekters cirkulære satsning, GXN innovation, der har særligt fokus på grønt byggeri.

Hvordan kan vi understøtte danske virksomheders omstilling til mere recirkulering af materialer og øget genanvendelse? Det har regeringen bedt et Advisory Board bestående af 12 erhvervsledere, hvoraf Kasper Guldager Jensen er en af dem, om at svare på. På årsmødet vil Kasper Guldager Jensen løfte sløret for anbefalingerne fra Advisory Boardet, give sit syn på, hvad der skal til, og hvordan GXN skaber et mere cirkulært og bæredygtigt byggeri.
Oplæg
Henrik Grüttner, SDU, årsmøde 2017

Hvad er cirkulær økonomi?

Lektor Henrik Grüttner har beskæftiget sig med ressourcedagsordenen i en årrække og giver dig et nyttigt overblik over, hvad cirkulær økonomi er, og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed eller kommune.
Karin Klitgaard, DI, årsmøde 2017

De mest ressourceeffektive virksomheder i verden

DI’s Miljø- og ressourcepolitik har en målsætning om at danske virksomheder skal være blandt verdens mest ressourceeffektive virksomheder. Karin Klitgaard, miljøpolitisk chef, giver DI’s syn på Advisory Boardets anbefalinger og på, hvordan danske virksomheder kan udnytte ressourcedagsordenen til at skabe ny forretning.
Ebbe Naamansen, RGS 90, årsmøde 2017

Genbrug af byggematerialer

Miljøvirksomheden RGS 90 håndterer årligt over 1 mill. tons bygningsaffald. Mindre end 3% går til deponi, mens resten genanvendes eller nyttiggøres. Men det sker primært ved down-cycling. RGS 90 har en ambition om at flytte genanvendelsen opad i affaldshierarkiet og gøre byggebranchen mere cirkulær.
Vibeke Svendsen, Envotherm, årsmøde 2017

Ny forretningsmodel for spildevandsrensning

Envotherm sælger teknologiske løsninger til rensning af industrispildevand. En ny forretningsmodel med leasing betyder, at kundens udgift bliver variabel med produktionen, samtidig med at Envotherm kan optimere udstyr og drift.
 
Jan Kjær, ELDAN Recycling, årsmøde 2017

Den cirkulære økonomi er global

ELDAN Recycling producerer shreddermaskiner til genbrugsindustrien i hele verden. Product Manager Jan Kjær giver sit bud på, hvordan vi fremmer cirkulær økonomi globalt – og fortæller samtidig hvordan ELDAN tænker ressourcer ind i egen produktion.
 
Tilmeld dig årsmødet 2017
Praktisk info | Program | Tilmelding
Dato: Mandag den 29. maj 2017
Tid:     Kl. 13.00 – 17.00
Sted:  Syddanske Forskerparker, Forskerparken 10, 5230 Odense M

Program

Tilmelding

Frameld dig nyhedsbrev