Vis nyhedsbrevet i en browser
Odense Robotics - Frontier for Robotics technologies
Euronews Businesss Planet Odense Robotics
EuroNews kom forbi...
Robotklyngen og StartUp Hub'en - på 13 sprog - i 155 lande
 
På den internationale business og tech-scene er ved at rygtes: de kan noget med robotter i Odense - og de tager sig godt af unge virksomheder. Derfor har Europas mest sete nyhedskanal, EuroNews, i denne uge rettet blikket mod Odense for at se nærmere på, hvad der gør dette økosystem til noget ganske særligt. Her Tommy Outzen fra KUBO fortæller, hvordan det lykkedes at opsætte en supply chain af lokale virksosmheder i løbet af kun tre måneder.

EuroNews er en 24 timers europæisk nyhedskanal, som kan ses af 400 mio husstande i 155 lande, og der sendes på 13 forskellige sprog.

Hvis du er interesseret i at få det tre minutter lange indslag til download og brug i egne præsentationer, så send mail til Marketing Manager, Marianne Storch.  Indslaget fås på 13 sprog: engelsk, tysk, italiensk, græsk, persisk, portugisisk, russisk, spansk, arabisk, tyrkisk, ukrainsk og ungarsk.

Robotklyngens virksomheder inviterer inden for  - og ud i fremtiden
 
Hen over de næste par måneder holder både Inwatec, Egatec og B&R arrangementer, der kan gøre dig klogere på virksomhederne og på, hvad den nærmeste fremtid bringer inden for automation og robotics. 
Åbent hus hos Inwatec - du er også inviteret
For anden gang på lidt mere end et år er robotvirksomheden Inwatec flyttet til nye og større lokaler. Det sker for at få plads til flere ansatte og mere plads på værkstedet til at samle de mange ordrer, der kommer ind fra vaskerier verden over.   I den anledning holder Inwatec åbent hus, hvor bygninger og maskiner vises frem for de fremmødte. Arrangementet begynder fredag den 5. maj klokken 10, og klokken ca. 12.30 indtager borgmester Peter Rahbæk Juel scenen for at sige et par ord.   Inwatec byder på både snacks og drikkevarer, og ser derfor gerne, at du tilmelder dig her, hvis du har planer om at møde frem.

Egatec inviterer til Automationsdag'17

Tør du møde Racer7 i en 3-point basketkonkurrence? Vi har inviteret en Comau robot, så du kan få mulighed for at udfordre denne ekstraordinære og hurtigste robot i sin klasse i en spændende basketball konkurrence. Robotten har allerede spillet mod NBA spilleren Marco Belinelli og er klar til den næste modspiller.

Arrangementet samler branchefolk og eksperter inden for automation med det formål at skabe en platform for inspiration og netværk, der kan skabe nye relationer og inspirere til nye løsninger i produktionskæden. Automationsdagen byder på en stor mulighed for at lære mere om fremtidens teknologi, hvor vi sammen med udstillerne vil byde på de seneste innovationer inden for teknologien

Tag udfordringen og få en unik oplevelse fredag den 16. juni 2017 fra kl. 10-14.

Se programmet

Tilmeld dig her - det' gratis

Workshop for maskinproducenter: Sådan skaber du servicekoncepter med sensorteknologi og IoT
Workshoppen vil inspirere og give viden om, hvordan man som maskinproducent eller underleverandør kan udnytte sensor- og IoT-teknologier til at skabe nye service-koncepter, som skaber værdi for kunderne ved at optimere og effektivisere produktionen.
Workshoppen er 17. maj kl. 8:30 - 12:30  i Odense   
Kom med Odense Robotics til Smart Industry Forum
Er ledere og  medarbejder i din virksomhed i stand til at udnytte de nye teknologier og tilpasse forretningsmodellerne, processerne og organisationen herefter?
 
Odense Robotics er en del af Smart Industry Form sammen med en lang række andre teknologiførende virksomheder og organisationer. Kom og deltag sammen med andre klyngemedlemmer til Smart Industry Forums summit, “It´s all about data – It´s all about people”, i København 8.-9. Juni 2017.
 
Her vil mere end 20 internationale oplægsholdere og eksperter adressere disse udfordringer og muligheder, vise praktiske eksempler på hvordan man kan starte og desuden inspirere og motivere i den disruptive proces man vil komme til at opleve i den nærmeste fremtid. Agenda    
 
Tilmelding koster 890 euro pr. person. Dette inkluderer adgang til hele agenda, aften event med spisning og networking, all inclusive forplejning begge dage. REGISTRÉR NU og få dit hotel værelse på Tivoli Hotel, København med i prisen.
Et godt tip:
Initiativerne omkring den fynske robotklynge bliver bemærket og omtalt flittigt. Vi har samlet nogle af eksemplerne her for at give et indblik i, hvad der rør sig. 
Du kan læse:
Vil du modtage pressemeddelselser fra Odense Robotics?
Et par gange om måneden udsender vi pressemeddelselser om resulateter af indsatser i robot-klyngen eller historier, baseret på analyser eller ny viden om virksomhederne. Vi samler altid op på historierne i nyhedsbrevet, som udkommer månedligt, men hvis du vil have nyheden i din mailbakke samtidig med pressen, så skriv dig på listen her
Frameld dig nyhedsbrev