Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn Årsmøde 2017

Kære læser,

Glæd dig til den 29. maj, hvor MiljøForum Fyn holder årsmøde. Temaet i år er på alles læber: Cirkulær Økonomi.

Hør Flemming Besenbacher, formand for Carlsberg A/S, give sit bud på, hvordan danske virksomheder kan skabe vækst gennem nye forretningsmodeller, som tænker ressourcer og recirkulering ind i hele værdikæden.

Besenbacher er ikke kun formand for en af Danmarks allerstørste virksomheder, men også formand for regeringens Advisory Board om cirkulær økonomi, som kommer med deres anbefalinger netop dette forår.

Hør også DI’s miljøpolitiske chef, Karin Klitgaard, og mød ELDAN Recycling, EnvoTherm og RGS 90, som hver på deres måde allerede i dag skaber forretning med cirkulær økonomi.

Og sidst, men ikke mindst … bliv klogere på, hvad cirkulær økonomi er, og hvorfor det er interessant for din virksomhed eller kommune.

Årsmødet henvender sig til medlemmer af MiljøForum Fyn, andre fynske virksomheder, kommuner og øvrige interessenter.

Vi glæder os til at se dig!
 
Tilmelding til MiljøForum Fyns årsmøde 2017
Flemming Besenbacher

Besenbacher - probably the best


Prof. Flemming Besenbacher kombinerer på sjælden vis en karriere i både forskningsverdenen og i erhvervslivets top som professor i nanoscience ved Aarhus Universitet og formand for Carlsberg A/S. Det er måske en af årsagerne til, at han også er formand for det Advisory Board bestående af 12 erhvervsledere, som rådgiver regeringen om cirkulær økonomi. På årsmødet vil han fremlægge Advisory Boardets anbefalinger og give sit syn på fremtidens forretningsmuligheder med cirkulær økonomi.
Praktisk info | Program | Tilmelding
Dato:  Mandag den 29. maj 2017
Tid:     Kl. 13.00 – 17.00
Sted:   Forskerparken 10, 5230 Odense M

Program

Tilmelding

Frameld dig nyhedsbrev