Vis nyhedsbrevet i en browser
Odense Robotics - Frontier for Robotics technologies
Odense Robotics Startup Hub gruppefoto
Skiftedag i robot-hub'en:
To stærke virksomheder flyver fra reden – to flytter ind
To af de robotvirksomheder, der blev optaget i Odense Robotics StartUp Hub sidste år - KUBO og Nordbo Systems - flyver nu fra reden som solide virksomheder med egne robotter på markedet, nye ansatte, ordrer i bogen og et stort vækstpotentiale. Tiden i StartUp Hub’en har haft afgørende betydning for virksomhedernes udvikling. 

I Hubben forbliver RobotAtWork, CP Robotics og Robotic Sport Solutions. Tilsammen ser de fem startups lyst på fremtiden; frem mod 2018 forventer de en tredobling af medarbejderstaben.

To nye spændende robotteknologiske virksomheder står klar til at rykke ind i Hub’en og bruge det kommende år på at få deres produkter færdigudviklet, testet og klar til salg. Den ene virksomhed er svensk, den anden er udsprunget af SDUs robotforskning

Læs pressemeddelsen her og se billeder fra dagen
 
Læs artiklen fra Børsen (kræver abonnement)
Se indslag:
Mød de to nye virksomheder
CEO for Smooth Robotics: Vigtigt at støtte nye robo-startups
Stor interesse for job hos robotvirksomheder
Odense Robotics er i disse måneder på en Tour de Robot til karriere- og jobmesser i både Danmark, Sverige og Finland for at udbrede kendskabet til jobmulighederne i robotklyngen på Fyn. Flere af virksomhederne i klyngen har deltaget, og undervejs har teamet haft kontakt med hundredvis af folk, som har været interesserede i at høre om de mange jobmuligheder, der findes i klyngen. Antallet af opslåede stillinger i Job Banken steg 25% alene i marts måned. Lige nu findes der 59 opslåede job.
 
Workshop for maskinproducenter: Sådan skaber du servicekoncepter med sensorteknologi og IoT
Workshoppen vil inspirere og give viden om, hvordan man som maskinproducent eller underleverandør kan udnytte sensor- og IoT-teknologier til at skabe nye service-koncepter, som skaber værdi for kunderne ved at optimere og effektivisere produktionen.
Workshoppen er 17. maj kl. 8:30 - 12:30  i Odense   
Et godt tip:
RoboBusiness Europe i Haag - få 10% rabat
Odense Robotics deltager sammen med UAS Denmark med en stand på RoboBusiness Europe i Haag den 19. 21. april. Du kan få 10% rabat på konferencebilletter gennem os.
Initiativerne omkring den fynske robotklynge bliver bemærket og omtalt flittigt. Vi har samlet nogle af eksemplerne her for at give et indblik i, hvad der rør sig. 
Du kan læse:
Vil du modtage pressemeddelselser fra Odense Robotics?
Et par gange om måneden udsender vi pressemeddelselser om resulateter af indsatser i robot-klyngen eller historier, baseret på analyser eller ny viden om virksomhederne. Vi samler altid op på historierne i nyhedsbrevet, som udkommer månedligt, men hvis du vil have nyheden i din mailbakke samtidig med pressen, så skriv dig på listen her
Den 9.-10. maj:
European Business Forum - The Davos of business thinking
ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C
Det er her verdens førende tænkere og ledere inden for forretningsudvikling, ledelse, innovation og strategi mødes for at inspirere, dele og deles om deres visioner og resultater. Du kan møde bl.a. Michael E. Porter (#1 business thinker), Lars Rebien Sørensen (#1 business leader) og Marshall Goldsmith (#1 leadership coach)
Onsdag den 17. maj - 8:30 - 12:30
SDU CortexLAb, Cortex Park 26, 5230 Odense M
Workshoppen vil inspirere og give viden om, hvordan man som maskinproducent eller underleverandør kan udnytte sensor- og IoT-teknologier til at skabe nye service-koncepter, som skaber værdi for kunderne ved at optimere og effektivisere produktionen.
Onsdag den 18. maj
SDU CortexLab, Cortex Park 26, 5230 Odense M
Grib chancen for at præsentere foran +100 investorer på en af årets helt store investorbegivenheder, Business Angel Årsmøde 2017,  som præsenteres i samarbejde med bl.a. Invest in Odense og Keystone. Mød investorer fra hele landet og ambitiøse væsktvirksomheder som pitcher innovative løsninger.
Fredag den 16. juni kl. 10-14
Hvidkærvej 3, Odense SV
Automation er i fokus, når Egatec afholder sit årlige arrangement med fokus på automatisering og optimering som er et centralt drive for at styrke virksomheders konkurrenceevne. Bedre arbejdsmiljø, højere kapacitet og mindre produktionsomkostninger er nøgleordene. Mød også nogle af virksomhederne fra Odense Robotics Startup Hub.
Frameld dig nyhedsbrev