Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
MiljøForum Fyn årsmøde

Carlsberg-formand gæster årsmøde om cirkulær økonomi

Mandag den 29. maj kl. 13.00 - 17.00
Fokus er på cirkulær økonomi, når MiljøForum Fyn den 29. maj holder årsmøde. Vi kan med glæde præsentere en særdeles skarp hovedtaler i form af professor Flemming Besenbacher, bestyrelses-formand for Carlsberg.
Flemming Besenbacher er ligeledes formand for regeringens Advisory Board om cirkulær økonomi.
 
Besenbacher til årsmødet
Værktøj viser direkte vej til ISO 14001

Geveko Markings: Værktøj viser en direkte vej til ISO 14001

Det var en øjenåbner for Geveko Markings, da virksomheden sammen med MiljøForum Fyns miljøkonsulent lavede en GAP-analyse og sort på hvidt kunne se, hvor tæt de var på en ISO-certificering. Din virksomhed kan også få en gratis analyse og komme en certificering nærmere.
Arrangement om energisyn

Fra energisyn til energiledelse

NY DATO: Torsdag den 4. maj kl. 14 - 16.30
Sammen med DI – Energi sætter vi fokus på energiledelse og energisyn. På mødet bliver du klogere på forskellige veje til at få styr på energiforbruget.
To nye medlemmer

Velkommen til to nye medlemmer

Vi kan med glæde byde Hans Christian Andersen Airport og NCC Recycling velkommen i netværket for Miljø & CSR. Hans Christian Andersen Airport driver hele Fyns lufthavn beliggende nordvest for Odense. NCC Recycling forvandler affald til nye materialer gennem bæredygtige og miljørigtige forædlingsprocesser.
LinkedIn

Ses vi på LinkedIn?

Følg MiljøForum Fyn på LinkedIn og bliv løbende opdateret med nyheder og arrangementer inden for miljø, CSR, energi, ressourcer og bæredygtigt byggeri.
 
Arrangementer

Fra energisyn til energiledelse

Forskerparken 10, 5230 Odense M
For medlemmer. Eller brug klippekort.
På mødet bliver du klogere på forskellige veje til at få styr på virksomhedens energiforbrug og dermed direkte øge jeres bundlinje. Arrangementet afholdes i samarbejde med DI - Energi. Læs mere.

Årsmøde: Cirkulær økonomi - mere forretning med færre resourcer

Forskerparken 10, 5230 Odense M
Alle er velkomne.
Bliv opdateret om de nyeste erfaringer inden for cirkulær økonomi, når blandt andre Carlsbergs formand Flemming Besenbacher holder oplæg. Tilmeldingen er nu åben - programmet følger efter påske. Læs mere.
Frameld dig nyhedsbrev