VisitFyn nyhedsbrev
Vis nyhedsbrevet i en browser
VisitFyn

Foråret er på vej

Forår. Endelig! Vi glæder os over de lysere dage og de små livstegn fra alt det, der kribler og krabler derude. Den fynske natur kalder. Og man kan kun blive glad af en travetur i skoven eller ved havet. 
Så er det ud og opleve - nyd de lange dage i påsken, tag i Odense ZOO, på sejltur eller kog et æg på Ærø. 
 
Sæt prikken over i'et med besøg på et af de mange gode fynske spisesteder. Pak familien og brug påsken eller en af forårets andre fridage på Fyn. 
 

Røde pandaer og kæmpekænguruer i Odense ZOO

Gør dig klar til nye vilde oplevelser i ZOO, når der til påske åbnes to store nye anlæg til røde pandaer og kæmpe kænguruer. Træd direkte fra gadens larm ind på den nye forplads i den grønne oase. Læs mere.
Rød Panda i Odense ZOO

Åbningen af Valdemars Slot

Valdemars Slot
Valdemars Slot slår dørerne op i påsken og du kan booke guidet fortælling og påskefrokost! Hør hvordan slottet blev overgivet efter slaget ved Køge bugt i 1667 og hvilke personer, som har drevet slottet frem til i dag. Afslut jeres besøg med en dejlig påskefrokost i restauranten. Læs mere.

Påskelørdag på Ærø "Vi koger æg"

Påskelørdag på Ærø
Ærø byder gæster fra nær og fjern hjertelig velkommen i påsken. I hundredvis samles man øen rundt – i større og mindre skarer – og laver bål på stranden. Det er ikke kun lokalbefolkningen, der er med på stranden. Udenøs venner og bekendte valfarter hertil i stor stil år efter år. Kom og kog et æg! Læs mere.
Johannes Larsen og japansk træsnitkunst

Johannes Larsen og japansk træsnitkunst

Brug påsken på at udforske udstillingen Johannes Larsen og japansk træsnitkunst, der omhandler mødet mellem Johannes Larsens værker og de japanske træsnitbøger og enkelttræsnit, der blev meget populære i Europa sidst i 1900-tallet. Læs mere her.
Teaterworkshop med Jytte Abildstrøm

Teaterworkshop med Jytte Abildstrøm

Kan du huske Jytte Abildstrøm fra TV, filmen ”Flyvende farmor”? Og måske har du oplevet Staffan Björklunds dukketeater på turne? I påsken gæster Jytte Abildstrøm og Staffan Björklunds Teater Johannes Larsen Museet og det bliver magisk! Læs mere.

Kunstnernes åbne døre på Langeland

Kunstnernes åbne døre på Langeland

Oplev kunsten på Langeland ved Åbne Døre! Dørene åbnes påskelørdag og påskesøndag, hvor der er mulighed for at komme tæt på øens udøvende kunstnere og besøge dem i deres atelierer eller værksteder. Læs mere.
Påskeophold i sommerhus

Påskeophold i lækkert sommerhus

Trænger du til at komme lidt væk i påsken? Så er en sommerhusferie måske lige det du har brug for. Middelfart og Fyn lokker med masser af oplevelser. Lej for en hel uge eller bare et par dage her.

Pølsekursus og ølsmagning

Pølsekursus og ølsmagning

Hvad er bedre end øl og pølser? Det er FYNSKE øl og økologiske pølser, du selv har været med til at lave. Kurset tager tre timer, og du vil besøge Gårdbutikken Bodebjerg samt Kunstbryggeriet Far og Søn i Svendborg. Tilmeld dig d. 14 april eller d. 27 maj her.

Sejlads med Det gode Skib

Sejlads med Det gode Skib Havet

Tag en tur på Havet i påsken. Der sejles den 13. april og 14. april 2017 fra Assens Havn. Undervejs på sejlturen bydes der på kaffe/the og skibets kage. Topsejlsgaleasen Havet er det sidst byggede lastskib af træ her i landet. Læs mere her.

Sydfynsk Øltur

Sydfynsk Øltur

Gør dig klar til en unik oplevelse d. 15 april, der går lige i hjertet på alle ølelskere. Turen byder på tre bryggeribesøg, mad, transport og ølsmagning. Du kan selvfølgelig også købe en masse spændende øl med hjem fra hvert bryggeri. Tilmed dig her.
Tag jernhesten gennem reformationen

Tag jernhesten gennem reformationen

Tag med Østfyns Museer rundt i Reformationen på Østfyn, og nyd de bølgende og smukke landskaber på to forskellige Reformationscykelruter. Kør på opdagelse i maleriske landskaber, og få et fantastisk indblik i historien på en sjov og sund måde! Læs mere

 

Påskemarked i Otteruphallen

Påskemarked i Otteruphallen

Kom og gør en god handel til det traditionelle påskekræmmermarked i Otteruphallen. I kan købe alt fra påskepynt til friskrøget rygeost og nyrøget fisk. Der er masser af boder, så I har gode muligheder for at finde noget, I kan bruge. Hallens cafeteria er også åben, så I kan få lidt godt at spise. Læs mere.
Frameld dig nyhedsbrev