Nyheder fra MiljøForum Fyn
Vis nyhedsbrevet i en browser
MiljøForum Fyn
Guldkorn fra diplomfesten

Fremtidens forretning er bæredygtig

Det er ikke længere nok at arbejde med miljø og energi i produktionen. Bæredygtighed gennem hele værdikæden er blevet et krav, hvis virksomheder skal vinde markedsandele.  
Tre virksomheder gav de knap hundrede deltagere ved den nylig afholdte diplomfest overbevisende eksempler på, hvorfor ansvarlig forretning i stigende grad bliver lig med god forretning og vækst.
 

Match en ingeniør-studerende

Hvad er den samlede miljøbelastning af et produkt fra vugge til grav? Og hvordan kan I gøre det mere bæredygtigt?
Det er nogle af de spørgsmål, virksomheder kan få svar på, hvis de stiller en opgave eller tilbyder et praktikophold til studerende på SDUs ingeniør-uddannelse ”Sustainable Product Development”.
 
Nyt medlem: Roulund Braking

Nyt medlem

Roulunds Braking leverer bremsekalibre til automotive-industrien. Vi er glade for at byde dem velkommen som nyt medlem i MiljøForum Fyn - Industri.
MiljøForum Fyn miljødiplomer 2016

Miljødiplomer uddelt

Rekordstort antal virksomheder modtog Miljø-Forum Fyns MiljøDiplom ved den nylige diplomfest - heriblandt 11 medlemmer af MiljøForum Fyn - Industri.
Ninna Johnsen MiljøForum Fyn

Nyt ansigt i MiljøForum Fyn

MiljøForum Fyn har pr. 1. december ansat Ninna Johnsen som konsulent. Ninna har en baggrund som miljøansvarlig i det private og senest fra en kommunal miljøafdeling og skal støtte medlemmernes udvikling af det systematiske miljø- og CSR-arbejde.
 
Cleantech tur Japan

Cleantech tur til Japan 11.-18. februar

Invest-in-Odense inviterer fynske virksomheder inden for robot, welfare- og cleantech til at deltage i den kommende erhvervsdelegation til den japanske by Kawasaki. Turen er skræddersyet og lægger bl.a. vejen forbi lokale forsyningsselskaber, rådhus, forskerpark og eco-tech-messen. Desuden vil der være mulighed for individuelle forretningsmøder. 
 
Baggrunden for turen er den moderne-by-samarbejdsaftale som Odense underskrev med Kawasaki sidste år. Aftalen skal sikre, at fynske teknologivirksomheder i fremtiden bliver inviteret til at byde ind med løsninger på offentlige opgaver i Kawasaki City, som er naboby til Tokyo og Japans 9. største by med 1,4 mio. indbyggere.
Vil du vide mere om turen, kontakt Mogens Michael Møller, mmm@udviklingfyn.dk, tlf: 29 45 32 48. 
Frist for tilmelding 29. dec.

God jul og godt nytår

Vi glæder os til et stærkt netværksår 2017, hvor vi fortsat vil arbejde for at styrke fynske virksomheders forretning gennem miljø og CSR. Vi glæder os til at se dig.
Rigtig god jul og godt nytår ønsker sekretariatet.
Frameld dig nyhedsbrev