Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn

Efterårsferie på Fyn

Pak eventyrlysten i rygsækken og drag på en begivenhedsrig efterårsrejse på Fyn. Tag til Halloween på Egeskov Slot, udforsk den Fynske Landsby, få et drys Harry Potter-magi, tag ud i naturen eller vent til mørket falder på og snig dig ud på rædselsvækkende eventyr. Der er masser af oplevelser, der vil gøre dit efterår til noget helt særligt. 

Kig med og planlæg dit eget eventyr. Vi har oplevelser nok til flere dage.

Harry Potter Festival

Harry Potter Festival
Se Odenses gader og stræder forvandlet til Harry Potters magiske univers. Kom som en ægte troldmandslærling eller bliv det på festivalen. Sy en troldmandskappe, lav en tryllestav, besøg Diagonalstræde og tag til Quidditchturnering. Læs mere her.
 

Den Fynske Landsby

Efterårsferie i den Fynske Landsby
Der er nok at lave i Den Fynske Landsby hvor efterårsferie lig kartoffelferie. Gå med i marken og grav kartofler op, se en gris blive slagtet, lær at kniple, snit en roemand eller bag en kardemommekage. Læs mere her.

Halloween på Egeskov

Halloween på Egeskov
Der er lagt op til u-hygge på Egeskov i efterårsferien. Tør du gå på skattejagt i Grev Draculas Fodspor? På din vej møder du mystiske væsner, hekse, en masse krible krable og du skal en tur ind i den helt gamle labyrint, som gemmer på århundredes hemmeligheder. Læs mere her.

Disney på Brandts

Disney - kunsten at fortælle
Disney’s Art of Storytelling er efterårets store udstilling på Brandts. Walt Disney Animation Studios har skabt nogle af det 20. århundredes mest berømte tegnefilm. Men vidste du, at mange af dem var inspireret af både myter, legender og fabler såvel som H.C. Andersens eventyr? Læs mere her.

Terrariet Vissenbjerg

Terrariet Vissenbjerg
Træd ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden og oplev nogle af verdens farligste og farverige dyr på tæt hold. Terrariet er en specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr, padder, skorpioner, edderkopper, insekter og meget mere. Læs mere her.

ZombieZOO i Odense ZOO

Kribler det ned af ryggen, når du tænker på edderkopper, slanger, kakerlakker eller måske zombier? I efterårsferien kan du møde det hele til halloween i Odense ZOO. Se også aktiviteter for de mindre børn, NatZOO og meget mere her.

Rejsen til en anden verden

Tag på en eventyrlig rejse i Borgmestergården i Nyborg. Mød Tornerose, heksen, ulven, Rødhætte, Rapunzel, Rumleskaft og den bestøvlede kat fra Grimms eventyr. På din rejse vil du møde 12 poster med 12 opgaver, som skal løses undervejs. Læs mere her.

Ditlevsdal Bison Farm

Ditlevsdal Bison Farm er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Her kan du opleve ægte præriestemning blandt de store dyr. Udforsk også indianerbanen, hvor du kan klatre, hoppe, kravle og meget andet. Læs mere her.
 

Fisketure fra Middelfart med M/S Medicus

Julemarked på Harridslevgård

Du kan tage på fisketur med M/S Medicus. Her vil du oplever du den dejlige ro der er i at fiske. Du skal blot medbringe fiskestang, eller leje en på båden. Båden sejler på det smukke S-formede Lillebælt, med udsigt til de to Lillebæltsbroer. Læs mere her.

 

Børnedage på Langelandsfortet

Koldkrigsmuseet holder børnedage tirsdag og torsdag i uge 42. Kom og se Langelandsfortet fra ladet af en militærlastbil, test din styrke på den nye forhindringsbane, og bag snobrød over bål. Læs mere her.

Brasilien & regnskovens hemmeligheder

Gå i fodsporene på naturvidenskabsfolk dybt in i Amazonas regnskov, hør vandet falde og mød mange af skovens beboere fra insekter, arapapegøjer og edderkopaber til tapiren og jaguaren. Mød også Brasiliens farverige kultur, pantanal cowboys, kæmpebyen Rio de janeiro, karneval og samba på Naturama. Læs mere her.

Oplev efteråret på en ægte Ø

Tag færgen til Ærø og oplev den naturskønne ø. Du kan give din familie et hyggeligt og trygt ophold tæt på kyst og natur, hvor luften er vasket ren af havgus og kystens vind blæser stress og jag ad østersøen til. Læs mere om aktiviteterne på øen her.

Frameld dig dette nyhedsbrev