Sport Event Fyn Nyhedsbrev
Se dette nyhedsbrev i en browser
Sport Event Fyn

Trampolin-VM skabte for 9 mio. kr. fynsk vækst

I november og december var Odense vært for en af de største events nogensinde på fynsk grund
– i hvert fald hvis man måler på antallet af deltagere og overnatninger i det fynske. En undersøgelse gennemført af Sport Event Fyn viser, at VM i trampolin, tumbling og DMT resulterede i en turismeomsætning på godt 17 mio. kr. og en fynsk værditilvækst på 9 mio. kr., mens øjne fra hele verden vendtes mod Fyn.
Læs mere om effekterne af VM i trampolin her
 
Streg

Halvvejs i et stærkt fynsk eventår

Mere end halvdelen af OL-året 2016 er gået, og lige nu står vi midt i årets absolut største og altoverskyggende sportsbegivenhed. Al opmærksomheden falder i disse dage på Rio, men Fyn har også taget sin del af kagen i 2016, hvor øen har summet af sportevents hele vejen rundt. Der er bl.a. blevet cyklet i Nyborg, svømmet i Middelfart, sejlet i Svendborg og dunket i Odense. Og der venter masser af flødeskum til kagen i årets sidste halvdel. Læs mere her.
 
Streg

Vind i sejlene til årets Kommunedyst

Der var både med- og modvind til årets Sportslørdag Kommunedyst. Værterne fra Svendborg havde inviteret de fynske kommuner til en spændende kapsejlads på 1,5 sømil i Svendborg Sund ud for kysten ved Christiansminde, hvor garvede sejlere som borgmestre kæmpede om sejren.
Streg

Triatlonfeberen er brudt ud

I starten af juli fik Fyn den første spæde forsmag på den triatlonfeber, der venter ved den store Multisport Festival 2018, hvor hele 4 VM'er afvikles på Fyn på kun én uge. Ruterne i hhv. Middelfart, Svendborg og Odense blev testet af mere end 400 friske triatleter i alle aldre. Allerede til næste år bliver Triatlon Festivalen større og omsvøbt af flere sideevents. Læs mere
 
Streg

10-års jubilæum med Yonex Denmark Open og Odense Horse Show på Fyn

I år er det 10. gang Sport Event Fyn i uge 42 kan præsentere den absolutte verdenselite i både badminton og ridning på fynsk grund. Yonex Denmark Open og Odense Horse Show har gennem årene sat Fyn på landkortet, skabt vækst og ikke mindst resulteret i en massiv omtale både nationalt og internationalt. Og det tegner til, at 10 års jubilæet bliver noget helt særligt, hvor der bl.a er mulighed for at opleve selveste OL-mestrene i aktion. Læs mere. 
Streg

Hold dig opdateret på LinkedIn

Følg Sport Event Fyn på LinkedIn, og hold dig løbende opdateret om arbejdet med tiltrækning af de største sportevents til Fyn. Følg med i, hvordan Fyn sætter sit aftryk på landkortet som sporteventdestination, og hvordan Sport Event Fyn arbejder for at gøre Fyn til en af landets førende eventdestinationer, som samtidig udvikler og skaber vækst på Fyn.
 
Streg
Kulturregion Fyn
Frameld nyhedsbrev