Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Jul på Fyn
 
Det sørme, det sandt, december! Julen er godt i gang på Fyn, og øen bugner af skønne julemarkeder, koncerter og sjov for store og små. Find et samlet overblik over decembers aktiviteter her, og tag på juleeventyr på Fyn.

Fyn i årets julekalendere

Juleønsket
Hele to af årets julekalendere for børn er optaget på Fyn. TV 2’s nye fortælling, Juleønsket, er filmet i Nyborg, og på Ramasjang genudsender DR den første julekalender om Nissebanden fra 1984. Den er skudt på Kaleko Mølle ved Faaborg. Besøg kulisserne og mød skuespillerne fra Juleønsket Læs mere om Juleønsket i Nyborg. Læs mere om Kaleko Mølle, som holder åbent den 12.-13 december.

Vind billetter med bid i

Planet Shark
Mangler du inspiration til årets adventskalender? Planet Shark-udstillingen på Odense Havn er åben lige indtil påske 2016. Studér fisken, der engang var fødekædens konge. Læs mere her, og giv dit bud på, hvem der i dag er hajers største trussel. Så er du med i lodtrækningen om 4 fribilletter. Skriv a) forurening, b) mennesket eller c) klimaforandringer i en mail til visitfyn@udviklingfyn.dk inden 9. december, og deltag i konkurrencen.

H.C. Andersen Julemarked

H.C. Andersen Julemarked
Besøg eventyrdigterens fødeby, når Odenses gamle bydel lægger brosten til H.C. Andersens julemarked. Det er 4.-6. & 11.-13. december. Find alt, hvad julehjertet begærer i juleboderne, og mød Andersens eventyrfigurer. Læs mere.

Jul i den gamle Kongeby

Jul i den Gamle Kongeby
Torvet i Nyborg forvandles til et kæmpe marked med hjemmebrygget øl, juleknas og levende værksteder, der indbyder både børn og voksne til Jul i den gamle Kongeby. Det er 11.-13. december. Læs mere.

Julemarked i Pakhuset

Julemarked i Pakhuset i Svendborg
Maritimt Center og Kulinarisk Sydfyn slår traditionen tro dørene op til julemarked 5. og 6. december i Svend- borg. 70 boder bugner af alt fra medister, grønkål og julegodt- er til lokal brændevin og andet godt til ganen. Læs mere om markedet her.
 

Familiejulekoncert

Jul på slottet
Spil julen ind med en julekoncert for hele familien. Odense Symfoniorkesters 300 kornisser synger julen ind med det varme juleeventyr Jul på slottet. Forestillingerne foregår i december flere steder på Fyn. Find en koncert nær dig.

Luminis på Egeskov

Luminis
Egeskov slår for første gang portene op i december. Se slottet danne scene for et spektakulært lysshow, og studér haven, når den fyldes af farvestrålende nuancer og ultraviolet lys efter mørkets frembrud 11. og 12. december. Læs mere.

Gratis entré i ZOO

Odense Zoo
Er ventetiden uudholdelig? Så tag en tur i Odense ZOO med ungerne juleaftensdag, og se med, når dyrepas- seren fodrer julemandens hjælpere, rensdyrene. ZOO giver gratis entré 24/12 mellem kl. 10-12. Find mere info her.
Frameld dig dette nyhedsbrev