7 ideer til Påskeferien og foråret på Fyn
Vis nyhedsbrev i en browser
Påskeferie og Fynsk forår

Påskeferie og Fynsk Forår

Fyn byder foråret og sommertid velkommen med udstillinger, åbne slotte og meget mere. Lad børnene boltre sig i Børnebanegården på Danmarks Jernbanemuseum, blandt isbjørne på Naturama eller i Sanseudstillingen på Brandts, der også viser den nye udstilling Danish Fashion Now, med nogle af tidens mest markante danske modedesignere.

Aspargesfrokost lørdag d. 9. maj

Aspargesfrokost i Odense lørdag d. 9. maj

Den årlige aspargesfrokost i Odense signalere startskuddet på aspargessæsonen. Og de bedste asparges finder man selvfølgelig på Fyn, ligesom de bedste aspargesretter laves af de fynske kokke. Kom smag asparges som du aldrig har fået dem før!
Der er 2 serveringer, kl. 11.30 og kl. 13.00. Biletsalget åbner primo april, og billetterne bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig e-mail advisering når der åbnes for salget.

Stor Påskebrunch - Gratis for børn med Gækkebrev!

Påskebrunch på Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde i Svendborg serverer stor påskebrunch d. 4., 5., og 6. april fra kl. 11.30 - 15.00. Buffeten indeholder alverdens lækkerier, lige fra den evigt populære Nutella til müesli med tang (ja - Tang!), og øllebrød med flødeskum til svenske rejer i karry. Alle børn der medbringer et gækkebrev de selv har lavet, og som hotellet må få til at pynte restauranten med, spiser selvfølgelig med gratis.

Danish Fashion Now på Brandts

Danish Fashion Now på Brandts
Brandts fejrer dansk mode med en udstilling fyldt med farver og fest. Der bliver vist mode fra mere end 50 af de mest markante danske mode designere. Listen af designere indeholder bl.a. kendte pop-navne så som Medina og Oh Land.  Udstillingen vises frem til 13. september 2015.


Påske på Ærø er noget helt specielt!

Påske er noget særligt på Ærø
Påskelørdag går man på stranden på Ærø. Ikke nødvendigvis for at bade, nej - der skal koges æg! Det er en af de eneste dage på året hvor museer holder lukket, og alle ærøboerne valfarter til stranden, også dem der dagligt bor uden for øen, så book din færgebillet i god tid.

Stort kræmmermarked i Otterup Skærtorsdag

Stort Påskekræmmermarked i Otterup

Gør et godt køb! Find delikatesser til påskefrokosten, påskepynt til huset eller haven, eller lige den ting der manglede i samlingen. Brug skærtorsdag på at lege skattejæger på det store Påskekræmmermarked i Otterup hallen, Skærtorsdag fra kl. 10.00 - 17.00

De fynske byer er alle i forårsstemning

De fynske byer er i forårsstemning

Forår er noget ganske særligt på Fyn, og de fynske byer byder alle på skønne forårsaktiviteter. Udstillinger, børnearrangementer og gode tilbud på overnatning og mad og drikke finder du i alle byerne. 

Skæg med Æg i Odense Zoo

Skæg med Æg i Odense Zoo - foto Ards Jongsma

Fra 28. marts til 6. april er der hver dag Skæg med Æg i Odense Zoo. Se på skildpaddeæggeskaller i laboratoriet, se pingvinæg i reder af sten, og hils på havens mange nye dyreunger: Girafkavl, kamelkalv, sabelantilobekalv, lemurunger, abeunger og mange andre unger. 

Nyt feriemagasin - Eventyret Fyn

Magasinet Eventyret Fyn 2015

Find inspiration til din næste ferie på Fyn i vores nye magasin Eventyret Fyn. 36 sider fyldt med gode ideer og gode tilbud.

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele året


Logo
Frameld dig dette nyhedsbrev