Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Så nærmer vi os julemåneden og mange fine julevents har allerede fundet sted på Fyn. Vi har allerede fortalt om julemarkederne på HarridslevgaardValdemars Slot og i Ærøskøbing, som du stadig kan nå at opleve. Men er du gået glip af de øvrige første julemarkeder, har du heldigvis meget godt til gode.  Mange af de fynske købstæder og byer har deres egne juletraditioner, som du kan nyde godt af. Kig med og find inspiration til de hyggeligste julemarkeder fyldt med fynske fødevarer, unikke julegaverideer, lys, stemning og julepynt. Læs mere om, hvad der sker på Fyn i tiden op til jul.

Julemarked i Odense som på Andersens tid

H.C. Andersen Julemarked
I weekenden fra den 5. december og i den efterfølgende weekend kan du besøge det hyggelige julemarked i den smukke gamle Odense-bydel. Det historiske område omkring H.C. Andersens Hus bliver forvandlet til én stor markedsplads som på H.C. Andersens tid. Mød over 50 markedsboder, gøgl og masser af underholdning. Fri entré. Læs mere om H.C. Andersen Julemarkedet


Tag med juletog og køb juletræ

Syd Fyensk Veteranjernbane
Lørdag den 6. december og søndag den 7. december kan du tage på togtur som i 1950'erne. Kør med veteranjernbanen fra Faaborg til Korinth og køb juletræ, glögg og æbleskiver ved endestationen.

Julemarked i Svendborgs pakhus

Julemarkedet i pakhuset i Svendborg
I weekenden den 6. og 7. december slår Maritimt Center dørene op for deres traditionsrige julemarked i det stemningsfulde pakhus i Svendborg. Blandt 60 boder kan du finde alskens lækkerier til julebordet eller måske den perfekte gave til bedste. Fri entré.  Læs mere om julemarkedet i pakhuset.

Jul i den gamle kongeby - Nyborg

Julemarked i Nyborg
Den 12.-14. december er der jul i den gamle Kongeby. Nyborg byder på et historisk julemarked, der trækker tråde til den tid, hvor Nyborg var landets hovedsæde. Det store marked byder på bl.a. på alskens godt fra Kongens Fadebur, som er et netværk af fynske fødevareproducenter. Julemarkedet byder også på nutidige elementer i form af interaktivt julelys i voldgraven. Fri entré. Læs mere om det store julemarked i Nyborg.

Så er der igen VinterZoo

Løveunge i Odense ZOO
Så er det tid til VinterZOO i Odense ZOO. Oplev dyrene i vinterpels, løveungens første møde med sne og en have fyldt med fakler og vinterhygge. Læs mere om VinterZOO

Humlemagasinet pynter op

Humlemagasinet pynter op til jul
Mangler du inspiration til julens borddækning eller pyntning af træet, så læg vejen forbi Humlemagasinet, hvor hele 20 pyntede juleborde venter. Du kan også købe julepynt og anderledes gaver. Læs mere om Humlemagasinet her.

Tag til julemarked i Bogense

Julemarked i Bogense
Fredag den 5. december byder Bogense på ægte julestemning. Det store julemarked er fyldt med boder, julemænd, musik og mulighed for at vinde præmier. Læs mere om julemarkedet her.

Godt tilbud på forlænget weekend i sommerhus

Tilbud på forlænget weekend i sommerhus
Julen er dejlig, men også en travl tid. Så måske har du brug en rolig weekend, inden det for alvor går løs med gaveindkøb, julefrokoster og hvad der ellers følger med julen. En forlænget weekend i et sommerhus er billig på denne tid af året. Læs mere og find et godt tilbud.

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele året


Logo
Frameld dig dette nyhedsbrev