Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Har du planlagt, hvad der skal ske i skolernes efterårsferie? Fyn og øerne byder på et hav af oplevelser, som helt sikkert vil falde i børnenes smag: Lige fra Nordens største dinosauerudstilling i Odense til sæbekasseræs på Ærø og segway på Langeland. Vi har udvalgt nogle af de største aktiviteter her i nyhedsbrevet. Klik dig videre til visitfyn.dk og få hele overblikket over øens tilbud i uge 42.
 

Nordens største dinosaurudstilling

Nordens største dinosaurudstilling på Odense Havn
I efterårsferien indtager Nordens største dinosaurudstilling Odense Havn. Se de kæmpe dinosaurere i naturtro størrelse og gå på opdagelse i fortidsuniverset, som byder på underholdning nok til 1 1/2 time. Book her.


Efterårssjov på Egeskov for hele familien

Egeskov
Efterårsferien byder på et stort program for familier på Egeskov. Brug nogle gode timer i Legeskoven med legeplads, Treetop Walking og labyrinter, prøv bueskydning, bag snobrød og se modelbåde i voldgraven. Hvis du tør, så kan du få professionel instruktion i disciplinen træklatring i de højeste træer i Legeskoven Book her.

Valdemars Slot er fyldt med kager og naturoplevelser

Anne Mette Voss fra Den store bagedyst
Valdemars Slot byder på stort efterårsprogram: Lav dit eget græskarhoved, hør foredrag om vildt, jagt og hundetræning, blive guidet rundt på slotte og mød Anne Mette Voss fra den store Bagedyst. Læs mere.

Tag på efterårstur med Den Sydfyenske veteranjernbane

Harry Potter Festival i Odense
Prøv hvordan det var at køre i tog, som i 1950'ernes Danmark.
Veterantoget kører mellem Faaborg og Korinth gennem idylliske landskaber. Nyd udsigten over Det Sydfynske Øhav, de kuperede marker og efterråsfarvede skove. 
Læs mere og book billet.

Traktortræk på Egeskov

Traktortræk på Egeskov
Den 11. oktober står den på traktortræk på Egeskov. Ca 75 store maskiner lægger an til et FullPower på over 100 meter. Læs mere og book her.

Kom tæt på kryb i terrariet

Terrariet i Vissenbjerg
Kom tæt på slanger og kryb. Terrariets dyrepasser giver dig mulighed for at røre ved både skællede og behårede dyr. Book din billet her.

Vind billetter til JBK Horseshow i Odense

JBK Horseshow
Er du vild med dressur og spring på højt internationalt niveau, er her chancen for at vinde billetter til JBK Horseshow i Odense. Vi sætter 6X2 billetter på højkant til showet søndag den 19. oktober. Send en mail til gmho@udviklingfyn.dk med navn og tlf.senest tirsdag den 12. oktober, så trækker vi lod og giver vinderen direkte besked samme dag.

Hvordan var det at være barn for 100 år siden?

Faaborg Museum
Faaborg Museum fører jer tilbage til en tid, hvor barndom ikke var ensbetydende med ipads, LEGO og et hav af barbier. Tag din mor og far, mormor og morfar, eller oldeforældre ved hånden og lær mere om, hvordan det var at være barn for 100 års siden. Fri entré for børn, Halv pris for voksne i ferien. Læs mere og book her.

Familietilbud på overnatning

Hotel Svendborg
Hotel Svendborg byder på særligt tilbud til familien:  3 nætter for kun kr. 1.330 pr voksen/kr. 700 pr. barn incl. 3 attraktioner, aften- og morgenmadsbuffet. Book her.

Efterårsferie med Ladby skibet

Efterårsferie på Ladby skibet
Besøg det imponerende Ladby Skib, hvor Ladby kongen i sin tid blev begravet. Lav dit eget flaskeskib eller prøv at skyde med bue og pil. Book her.

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele året


Logo
Frameld dig dette nyhedsbrev