Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Den danske sommer er varm og skøn og meteorologerne siger, det fortsætter ind i august. Trænger du til at sænke temperaturen og mærke en sval brise på huden, så er det måske noget for dig at prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Fyn byder på alt fra hvalsafari til kitesurfing og også midt i Odense kan du blive kølet ned på en skyggefuld og eventyrlig tur med Odense Aafart.
 

Havkajaktur i det sydfynske øhav

Havkajak
Få et introkursus til, hvordan man sejler havkajak. I det naturskønne Sydfynske Øhav bliver du introduceret for havkajakkerne og får muligheden for at glide igennem det krystalklare vand. I kan også være heldig at se marsvin og forskellige slags havfugle. Book her.


Oplev Danmarks mindste hval i Lillebælt

Hvalsafari i Lillebælt
Tag med træskibet Aventura på hvalsafarii Lillebælt. Mød marsvinene i deres rette naturlige omgivelser. På turen følger og observerer vi marsvinene, imens de jager deres føde.  Undervejs fortæller vi om om marsvin, marsvinjagten og marsvinjægerne.

Kitesurfing for nybegyndere

Undervandsjagt i Det Sydfynske Øhav
Oplev havet helt tæt på. På denne introduktion vil du prøve at flyve en trainer kite på land og bruge en rigtig kite på vandet. Du får en fornemmelse af hvilke udfordringer og muligheder der er i kitesufing som sport.

Stand UP Paddle - en helt ny vandsport

Stand-up paddle
Prøv kræfter med Europas hurtigst voksende vandsport  Stand Up Paddle (SUP) På de naturskønne Fænøsund bliver du instrueret i at sejle på begyndervenligt udstyr på vandet tæt ved stranden. Langt de fleste vil kunne sejle frem og tilbage langs med stranden, når vi slutter efter ca. 1½ - 2 timer. Book her.

Odense byder på både vand og eventyr - køb 2 i 1 billet til Eventyrlig Aafart og Børnekulturhuset Fyrtøjet

Eventyrlig Familiedag i Odense
Leg dig ind i eventyret i Børnekulturhuset Fyrtøjets fascinerende univers og oplev H.C. Andersens fortællinger komme til live på en hyggelig sejltur på Odense Å. I det forunderlige Børnekulturhus Fyrtøjet bliver eventyret om den Standhaftige Tinsoldat vakt til live, så legen kan udfolde sig i soldatertårne, på borgmure og i ballerinaens papirslot. Fortsæt eventyret på Odense Å, hvor Aafarten inviterer på eventyrrejse. Turen bugter sig gennem den gamle bøgeskov, og langs åbredden dukker små skuespil og tableauer op.  Book her.

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele året


Logo
Frameld dig dette nyhedsbrev