Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Det fynske forår står i fuldt flor med læssevis af lupiner og rapsmarker, så langt øjet rækker. Snart danser pinsesolen over de fynske vidder, og hvad er mere oplagt end at tage en frisk Kristi Himmelfartstur til Fyn - eller måske skulle du og familien planlægge en lille pinseferie på eventyrets ø. Læs her, om alt det, du kan opleve, hvad enten du er til hus, have, hest eller havnekultur. 
 

Havnekultur på himmelfart

Havnekulturfestivalfugl
Med næsten 250 navne på plakaten og Dúné, Panamah og børnenes favorit fra Ramasjang Mysteriet i spidsen er Odense Havnekulturfestival større end nogensinde før. Så kast dig over den fynske havnekultur i Kristi Himmelfartsferien og oplev alt fra teater over pornopolka til kajakroning. Læs mere

Danmarks bedste dressur

Anna Kasprzak på Broholm 2013
I pinsen er der guf for alle hestefans, når de absolut bedste danske ryttere traditionen tro mødes i den smukke fynske kulisse ved Broholm Slot. Hold vejret, når de dyster om DM-medaljerne og nyd den helt unikke stemning mellem ridtene. 

Havefestival med det hele på Hindsgavl

Haven på Hindsgavl
Brug en dejlig weekend fra den 30. maj -1. juni sammen med hele familien og oplev det bedste indenfor livsstil, bolig, mode, have, lyd, biler, gastronomi og meget mere. Hindsgavl Slot åbner for 2. gang områderne for årets store livsstilsmesse med mere end 120 udstillere i skønne omgivelser. Læs mere.

Lækker livsstilsmesse på Valdemars Slot

Messe på Valdemars Slot
På Valdemars Slot bliver slotsportene den 7.-9. juni slået op til et sandt overflødighedshorn af livsstilsprodukter. Til sammen leverer over 180 udstillere en sand luksusoplevelse forankret i livsstil, boligdesign, rejser, mode, velvære og gourmetmad. Læs mere.

Grib chancen og book dit eventyr nu!

Fyen Rundt i sadlen

Du kan stadig nå at tilmelde dig Danmarks ældste cykelløb. Kør hele øen rundt eller tag en lidt kortere tur i det kuperede terræn.

Veterantog på skinner

Ta' toget tilbage til halvtredserne Pinsedag og oplev de tætte skove på den idylliske strækning mellem Faaborg og Korinth.

Billet til sydfynsk treenighed

En rejse i naturens verden på Naturama, et visit på det smukke Valdemars Slot og en vuggende sejltur med vetaranskibet Helge. En fantastisk kombination af oplevelser, som fuldender din sydfynske sommer og som nu kan bookes med rabat.

Fyn er fyldt med fantastiske oplevelser hele året

Frameld dig dette nyhedsbrev