Årsmøde 2014 - med bl.a. Steen Hildebrandt :: Bæredygtigt byggeri betaler sig :: Energikursus med garanti for besparelser Vis nyhedsbrev i browser
 
 
 
 
 
 
         
     
Årsmøde MiljøForum Fyn 2014

Årsmøde 2014 - om vækst og bæredygtighed. Mød bl.a. Steen Hildebrandt


Hvordan skaber vi vækst, samtidig med at vi tager vare på miljøet, klimaet, medarbejderne og samfundet? Det har professor og ledelsesguru, Steen Hildebrandts nogle klare - nogle vil mene provokerende - bud på. På Årsmødet den 8. maj kan du høre ham uddybe, hvorfor vækst og bæredygtighed er hinandens forudsætninger. Vi får også besøg af Elo Alsing, bestyrelsesmedlem i Green Building Council, som fortæller om danske erfaringer og fremtidsperspektiver for bæredygtigt byggeri. Årsmødet finder sted på Lindø Konferencecenter og der er mulighed for rundvisning i Lindø Industripark forud for mødet. 
Se program for Årsmødet den 8. maj og tilmeld dig her
 
Der er penge i at bygge bæredygtigt

Der er penge i at bygge bæredygtigt

Den 23. april kan du få indblik i den seneste viden om, hvordan man beregner totaløkonomien i bæredygtige byggerier og dermed skaber bedre grundlag for en beslutning om at bygge bæredygtigt. 

Læs mere om økonomi og bæredygtighed
Energikursus med garanti for besparelser

Energikursus med garanti for besparelser

I projekt Effektiv Energi har vi fundet masser af energibesparelser i fynske virksomheder. Og du kan selv være med til at finde endnu flere. På kurset arbejder du med din virksomheds egne energi-tal, så du får en flyvende start på det fortsatte arbejde i virksomheden
Ja, det kursus vil jeg deltage i
 
FaB og EAL bygger og renoverer for 3 mia. kr.

FaB og EAL bygger og renoverer for 3 mia. kr.

ErhversAkademiet Lillebælt og Fyns almennyttige Boligselskab har blandt mange andre også flere større og højaktuelle bygge- og renoveringsprojekter i gang. De gav Miljøforum Fyns medlemmer et indblik i projekterne.
Læs mere om projekterne
certificering for certificeringens skyld - Jesper Løye Hejl

Certificering for certificerings skyld = 0 værdi

"Hvis opretholdelse af certificering bliver ren formalia og 'udenadslære', skaber det ingen som helst værdi for virksomheden – det er kun til besvær," siger systemisk konsulent, Jepser Løye Hejl
Hvad mener han med det?
 
Få ingeniør-studerende til at løse udviklingsopgaver

Ingeniør-studerende kan hjælpe med energi-projekter

Få ingeniør-studerende til at løse specifikke innovations- og udviklingsopgaver i din virksomhed ved at indgå et samarbejde om f.eks. semesterprojekter eller kortere innovationsforløb – også kaldet 'Innocamps'.
Det lyder som et godt tilbud
Del dine succes'er
Giv os et tip, når I opnår gode resultater på baggrund af god miljøledelse. Vi vil gerne fortælle vores medlemmers historier her på siden eller gennem andre medier – især når miljø, energi og CSR er en del af baggrunden. 
Kontakt: Marianne Storch mstrc@udviklingfyn.dk
 

Certificering af bæredygtig byggeri: Bergning af totaløkonomi

 

Minikursus: Spar penge med energiledelse

 

Generalforsamling og Årsmøde 2014

 
BYGGERI
INDUSTRI
VÆRKTØJER
EFFEKTIV ENERGI