Diplomfest med ministerbesøg :: Fynsk samarbejde om varmegenvinding :: Søg udviklingsstøtte til din energi-idé Vis nyhedsbrev i browser
 
 
 
 
 
 
         
     
Rekord for Miljøredegørelser MiljøForum Fyn

Diplomfest med rekord, ministerbesøg og live-tv

I tirsdags fejrede vi, at hele 26 fynske virksomheder har aflevereret miljøredegørelse dette efterår. En veloplagt klimaminister var med til at festliggøre dagen – og TV 2 Fyn sendte live fra festen på Odense Havn.
 
Læs mere og se billederne fra festen
 
Mikro Matic og Fjernvarme Fyn sammen om Grøn Industrisymbiose

Micro Matic og Fjernvarme Fyn sammen om Industrisymbiose

Med udsigt til en CO2 besparelse for Micro Matic på hele 73% har Erhvervs- og vækstministeriet har bevilget 80.000 kr. til forundersøgelser under projektet Grøn Industrisymbiose. Har du et lignende projekt, kan du lige nå det, inden ansøgningsfristen udløber til nytår. 
Læs mere her
Energi Fyn Udviklingssfond

Har du en idé, der gavner Fyn?

Har du en idé, der kan gavne og gøre en forskel på Fyn? Så er det nu, du kan søge økonomisk støtte til at få idéen gjort til virkelighed. Energi Fyn giver penge til udviklingsprojekter inden for energi og elektroteknik. Ansøgningsfristen udløber i januar.
 
Læs mere her
 
Temamøde om energieffektiv belysning

Lysnørder mødtes til temadag

Lysspecialister, installatører og byggerådgivere mødtes i Forskerparken for at blive klogere på LED belysning. En vellykket dag, hvor der blev 'nørdet' igennem, og producenter og leverandører af LED-løsninger viste deres produkter frem. 
Se billeder fra dagen
Byggevirksomhederne delte erfaringer om bæredygtig renovering

Byggevirksomheder delte erfaringer om bæredygtig renovering

Renovering af bygninger er meget mere end energibesparelser
 
Mere om erfa-mødet
 
Naturgas Fyn medlem af MiljøForum Fyn

Nyt medlem: Naturgas Fyn

Velkommen til en stor fynsk energileverandør


 
Mere om Naturgas Fyn
Del dine succes'er
Giv os et tip, når I Iander en stor ordre på baggrund af god miljøledelse, eller del jeres gode resultater på miljøsiden.
Vi vil meget gerne fremhæve vores medlemmers gode resultater her på siden eller gennem andre medier – især når miljø, energi og CSR er en del af baggrunden for det gode resultat.
Kontakt: Marianne Storch mstrc@udviklingfyn.dk
 
 
Tilmeld dig Udvikling Fyns nyhedsbrev nu