Vis nyhedsbrev i en browser
VisitFyn - Eventyret Fyn
Kære læser,


Bladene er så småt begyndt at changere i de skønneste efterårsfarver og efteråret på Fyn er fyldt med eventyrlige oplevelser for både små og store. Så tag din lune sweater på, familie og venner i hånden og kast dig ud i nogle af de mange spændende oplevelser.

God fornøjelse!

Løs mysteriet om kongens død i Nyborg

Løs gåden om kongemordet i Nyborg
Nyborg Slot præsenterer Magtens spor for børn i alderen 9-12 år. Kom som ung ridder, eller ungmø og deltag i danehoffet på Nyborg Slot anno 1287. Du kommer selv til at være helten i fortællingen, hvor du skal løse mysteriet om den døde konge og hvem eller hvad, der var skyld i hans død. Læs mere.


Kartoffelferie i landsbyen 14.-18. oktober

Den fynske landsby
Oplev  livet på landet i efteråret. I løbet af efterårsferien er der forskellige ting som du kan være med til. F.eks. kan du støbe lys, lave roemænd eller bage kardemommekager i den store bageovn. Det er ikke en rigtig efterårsferie uden en kartoffelhøst. Derfor kan du også komme med i marken og grave dine egne kartofler op, nøjagtig sådan som børn gjorde det, dengang man kaldte det for Kartoffelferie og ikke efterårsferie.
Læs mere.

EM i volley i Odense 20.-22. september

EM i volley i Odense
Det er overmagten, der venter, når de danske volleyherrer skal spille EM på hjemmebane i Odense. Men med den rette publikumsopbakning og hjemmebanen i ryggen, kan der let ske mirakler. Åbningskampen mod Italien bliver uden tvivl en seværdig fornøjelse. OL-bronzevinderne vil ikke bare hæve bolde men også stemningen i Arena Fyn, når EM-værterne står for skud på den anden side af nettet. Læs mere.

Oplevelser på Egeskov i efteråret

Egeskov after dark
Gå på opdagelse i parken i de første mørke timer og fornem den særlige stemning. Det er både smukt, spændende og måske lidt uhyggeligt. På bilmuseet kan du se en ægte formel 1 racer. Læs mere.

Horrornights på Valdemars Slot

Valdemars Slot horrornights
Horrornights Valdemars Slot - Europas største halloween-event
På Horrornights områder vågner de hvileløse sjæle og andre rastløse monstre atter op -og søger de levende sjæle. Glæd dig til en anderledes aften med gru, skræk, gys og masser af oplevelser hele aftenen. Horrornights er den mest ultimativ hårrejsende oplevelses-event du kan forestille dig. Hele aftenen lige til midnat er der masser af fantastiske oplevelser, du aldrig har været ude for før. Læs mere

Marathon med et strejf af magi

H.C.A Marathon
Mere end 3400 løbere skriver deres eget eventyr, når startpistolen på søndag d. 22. september efterlader en magisk røgsky over startlinjen ved Odense Idrætspark. Danmarks eventyrlige marathon opkaldt efter H.C. Andersen er på mange måder som et af den store eventyrdigters egne værker. Man må så grueligt meget igennem inden man kan puste ud, nyde rusen og leve lykkeligt til sine dages ende....Læs mere

Halloween i Odense ZOO 11.-20. oktober

Halloween i Odense ZOO
En fantastisk stemning breder sig, når ZOO fredag op til efterårsferien oplyses af levende lys. 
Alle børn, der den 11. oktober medbringer et udskåret gratis, får gratis entré. I resten af efterårsferien kan du opleve Halloween i Odense ZOO. Det er den hyggelige slags, med græskarlygter, lanterner og Haloween-Ekspressen. Det er også den uhyggelige slags med dyr, der skræmmer de fleste. Tør du f.eks. æde en melorm eller møde en edderkop?

Verdensstjerner til fjer, til hest og i luften

Hvad enten du er til nervepirrende badminton, elegant dressur eller højtflyvende trampolinspring, så er der dømt super eksklusive oplevelser i Odense i oktober. OL-guldvindere, verdensranglisteettere og verdensmestre er blandt klientellet, når det går løs ved Yonex Denmark Open og World Cup i hhv. dressur og trampolin


Efterårsoplevelser
Frameld dig dette nyhedsbrev